Waar gaan we heen? Markten, trends en cijfers

Online Print

2024 kent met DRUPA in het verschiet een interessant en druk grafisch voorjaar. Nieuwe technologie en aansluitende businessmodellen zullen in het voorjaar op ons af worden gevuurd. Om maximaal voorbereid aan de aftrap van de belangrijkste grafische beurs ter wereld te komen, organiseren wij een training rond marktinzichten, trends en cijfers in de grafische industrie.

Wil jij met jouw bedrijf future proof zijn? Welke technologie moet jij op Drupa extra aandacht geven? Hoe bepaalt het huidige consumptiegedrag de technologische evoluties in onze sector? Wil jij weten welke de groeimarkten zijn? Waar kan jij je met jouw bedrijf nog differentiëren t.o.v. jouw concurrenten?

We zullen gedurende een halve dag inzichten delen in de belangrijke evoluties binnen de grafische industrie en daarbuiten. De bedoeling is om gefundeerde informatie te geven zodat je een goede projectie naar de toekomst kan maken.

De training is deels gebaseerd op cijfers van Keypoint Intelligence, Infotrends, Smithers Pira, Drupa en Fespa waarbij we feiten van geruchten zullen onderscheiden. Ook zullen onderzoeken en trends vanuit de titel printmedianieuws worden gedeeld.

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in de toekomst van de grafische industrie en zeker de personen die in het voorjaar van 2024 goed voorbereid naar Drupa willen afreizen.

Kosten

VIGC leden betalen 278 euro, niet-leden betalen 405 euro.

Trainer:

Aantal dagdelen

1

Prijs per deelnemer

€278

Lokatie

De Plek Haarlem

Aanvangstijd

13:00

Datum

20-02-2024

Inschrijving

Met uw inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.