Intro Flexo Printing

Screenshot

Wie ooit kennismaakte met drukken, hetzij als operator, als manager of als aankoper, kreeg steevast offset voorgeschoteld. Zeker als het topkwaliteit moest zijn. Ook helio (gravure) stond hoog aangeschreven, zeker voor de grotere runs. En er bestond ook iets als flexo. Tot voor enkele jaren liep men niet al te hoog op met de kwaliteit maar daar is gaandeweg verandering in gekomen.

In deze nichemarkt van de grafische industrie werd flink gewerkt door deze drukkerijen en hun toeleveranciers. In die mate zelfs, dat het niveau van offset en helio benaderd of zelfs geëvenaard werd. Maar wat is dat nu precies, flexo? Hoe zit dat nu precies in elkaar en hoe is men die kwaliteit gaan opvijzelen? Dat leer je in deze sessies. Veel voorkennis is er niet nodig. Behalve wat basistermen van de druktechniek zoals quadri-druk, rasterdruk, spotkleuren. De drempel is niet zo hoog.

Doelgroep

Drukwerk aankopers en verkopers, marketeers, ontwerpers, studenten uit een grafische of druktechnische richting of iedereen die interesse heeft in druktechniek of zijn kennis over flexo even wilt opfrissen.

Ontdek de kansen

Voor bepaalde opleidingen en adviesverlening is vaak gedeeltelijke of zelfs volledige steun mogelijk.

Ontdek de steunprogramma’s beschikbaar voor opleidingen, afhankelijk van het sectorfonds of paritair comité, dat op de deelnemers van toepassing is, op onze webpagina ‘subsidies’.

Trainer:

Soort training

Aantal dagdelen

2

Prijs per deelnemer

€278

Lokatie

Esko

Aanvangstijd

09:00

Datum

14-05-2024

Inschrijving

Met uw inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.