Overzicht locaties

De Plek Haarlem

De Plek Haarlem


Onze lokatie De Plek Haarlem is makkelijk te bereiken via de snelweg A9. Op de A9 neemt u de afslag Haarlem bij het knooppunt Rottepolderplein. U neemt  de rotonde driekwart richting Haarlem op de A200, die overgaat in de N200. Deze weg buigt eerst naar rechts en na de IKEA (aan uw linkerzijde)  naar links….

Bekijk deze lokatie...

Four Pees


FourPees Gentbrugge ligt ten zuiden van Ghent en is makkelijk aan te rijden via de E17 en vervolgens de N9 in noordwestelijke richting.

Bekijk deze lokatie...

Igepa Belux


Igepa Belux heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde totaalleverancier voor grafische en visuele communicatie, kantoorpapier, verpakkingsmaterialen en cleaning producten.

Bekijk deze lokatie...

Online


Door de corona situatie worden diverse trainingen puur als online variant aangeboden. Het is nog niet te overzien in hoeverre deze huidige situatie snel zal gaan veranderen, zowel in België als in Nederland. Blijf deze website bezoeken voor het actuele aanbod.

Bekijk deze lokatie...

VIGC Turnhout


De kantoren van het VIGC zijn gelegen aan de Collegestraat in Turnhout. Op de E34 – Antwerpen – Turnhout – Eindhoven neemt u afrit 23 (Turnhout West). Vervolgens volgt u richting Turnhout. Bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf de ring rond Turnhout op en gaat u bij de tweede kruising rechtsaf de Steenweg op Antwerpen…

Bekijk deze lokatie...