Webinar ‘Innoveer je uit de crisis’

the-next-step

De wereld verandert – continu en razendsnel. Ook als organisatie moet je steeds meer op zoek gaan naar nieuwe innovatiekansen op vlak van productontwikkeling, flexibiliteit, procesoptimalisatie, efficiëntie… Je kunt er niet om heen: innoveren is niet langer een optie, maar een noodzaak!

Maar hoe begin je hieraan? Waarom en waar kun je het inzetten? Hoe kun je innovatie activeren? Wij helpen je alvast graag op weg met dit webinar.

In een eerste inleidend deel wordt er aan de hand van de belangrijkste zeven innovatie beste praktijken de voornaamste tools en inzichten besproken die innovatie in beweging zetten. Uiteraard zal de rol die de crisis hierbij speelt, aan bod komen. In het tweede deel komt de Innovation Hunt aan bod, een methode die is opgebouwd rond een “Mural”, een digitaal whiteboard, De Innovation Hunt is een korte, laagdrempelige én krachtige methode waarin teams op zoek gaan naar sterke innovatiekansen en -ideeën voor hun organisatie. Vervolgens worden de beste ideeën uitgekozen. Daardoor hebben deze ideeën – of innovatiekansen – draagvlak om uitgewerkt en opgestart te worden. Tenslotte worden de mogelijkheden besproken hoe met deze beste praktijken en de innovation hunt innovatie de eigen organisatie verder in beweging kan gebracht worden.

Trainer:

Soort training

Aantal dagdelen

1 uur

Prijs per deelnemer

€0,00

Lokatie

Online

Aanvangstijd

11:00

Datum

10-09-2021

Inschrijving

Met uw inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.